الذین یبلغون رسالات الله ویخشونه ولا یخشون احدا الاالله(احزاب 39)

یکی ازمسایل مهم درهررشته ی تخصصی ،آموزش آن رشته است.به معنای دیگرچگونگی آموزش مباحث به مخاطب با استفاده ازابزاروروشهای نووفعال که بتواند بهترین وبیشترین تاثیررابرفراگیران داشته باشد.

ازآغازخلقت انسان وهمراه اوبحث توجه به معبود درفطرت اوبوده است .خداوندحکیم ازسررحمانیت خودبرای کشف آنچه خود درسِرّوسِرُالسّراوبه ودیعه نهاده بودپیامبران واولیاءخودرافرستاد تا راه رسیدن به مقصد ومقصود رابرای این عظیم ترین موجودالهی هموارسازد.

انبیاء به فرمان خدا ازانواع روشها برای آشنا کردن انسان با مجموعه دستورات خدا که همان الهیات است استفاده نموده اند.

امروزه یکی از رشته های دانشگاه باعظمت فرهنگیان آموزش الهیات است.با توجه به مأموریت این دانشگاه که تربیت معلم درطراز جمهوری اسلامی است .بالطبع باید دراین رشته هم حرف برای گفتن داشته باشد.

این همایش به دنبال آن است که به طورتخصصی مسایل آموزش الهیات را مورد مداقه قرارداده تا بتواند راهکارهای مناسبی را دربالابردن کیفیت آموزش دروس بندگی به مخاطبان خود بیاید وبه معلمین نو ورود ودرحال تدریس آموزش وپرورش ارایه دهد.

دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان افتخاردارد میزبان دومین همایش تخصصی آموزش الهیات باشد.ان شاء الله به مدد حضرت ولی عصرعجل الله تعالی فرجه الشریف همایشی درخوراین رشته وشهراصفهان برگزار ونتایج سودمندی برای معلمین به دنبال داشته باشد.

مصطفی آتشکار

دبیراجرائی همایش