بسم الله الرحمن الرحیم

آموزش کار آمد د ردنیای امروز،  فراینده پیچیده ای است که نیازمندوجود تربیت آموزشگرانی آشنا با علوم و مجهز به فنون مختلف ، در عین داشتن خلاقیت اجتهادی برای تشخیص موقعیت و مخاطب است .دانشگاه فرهنگیان که عهده دار  رسالت عظیم تربیت معلم برای نسل امروز و فرداست ،  برای تحقق ماموریت  خود  نیازمند هم فکری و استمداد از همه دست اندرکاران حوزه تعلیم و تربیت است. دراین راستا کنفرانس های علمی در رشته های مختلف با هدف فراهم کردن بسترمناسب برای گام برداشتن در جهت رسیدن به این هدف بزرگ  برنامه ریزی شده واستان اصفهان عهده دار برگزاری همایش الهیات در تابستان 1400گردیده  است. آموزش معلمین الهیات ، علاوه بر توجه به شاخص های عمومی معلمی و تعلیم و تربیت از این ویژگی خاص  نیز برخوردار است که از معلم الهیات انتظار می رود ، در کنار آموزش موثرو مناسب با نیازهای متعلمین ،  تلاش برای به باور رساندن عقاید دینی و نهادینه کردن اخلاق اسلامی را هدف اصلی تلقی کند  ، و این مساله در دنیای پرهجمه انسان گرایی الحادی ، کاری بس  صعب می نماید که نیازمند برنامه زیری های دقیق و شایددر برخی جهات ،  متفاوت با سایر رشته ها باشد.معلمی دینی در نظام مقدس جمهوری اسلامی ؛ یعنی سنگرداری خط مقدم دفاع از ارزش های معنوی در دنیایی که فریاد شوم  استغنای انسان از خدا و دین ، پیامی است که هر ساعت از رسانه های جهانی مخابره می شود  ، تلقین مداوم اینکه دین باوری و علم گرایی دو امر متناقض و غیر قابل جمعند ، باید با درایت معلم دینی از ذهن دانش آموزان زدوده شود ، شبهه ناسازگاری آزادی انسان و پرستش خداوند و تقید به حدود الهی ، باید در عمل و رفتار معلم دینی رفع شود .براهین نسبی نبودن ارزش های اخلاقی،  باید از حوزه تدریس به حوزه عمل وارد شود ، تقرب به خدا به عنوان  ملاک فعل اخلاقی،  در برابر لذت گرایی و سود گرایی حداکثری  باید در توجه به روابط متن  جامعه ، توسط معلم الهیات ، برای دانش اموزان تبیین معقول بیابد که همه این امور،  نیازمند مساعی همگانی و هم فکر ی همه دغدغه مندان حوزه اموزش و تعلیم و تربیت است .از همه محققان و اساتید مراکز علمی اعم دانشگاهیان ، حوزویان ، پژوهش گران  دعوت می شود ، در این فرصت ، دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان را  با ارسال مقالات کاربردی در محورهای همایش یا موضوعاتی نزدیک به این محورها ، یاری کنند . و پیشاپیش از همکاری همگان سپاسگزایم.

درصورت مشکل در ثبت مقاله با 09132292967 تماس گرفته شود